Cabinet de gastroenterologie in Bucuresti

Consultatie gastroenterologie de urgenta

Din practica mea de cca 37 de ani am constata ca uneori sunt situatii in care o persoana vrea o consultatie urgent. Iar urgenta nu vine de la gravitatea bolii (atunci desigur merge la un spital cu serviciu de urgente) ci din alte motive

 • Este in trecere prin Bucuresti si cu aceasta ocazie obtine si o a doua opinie medicala
 • A aflat un rezultat medical care il sperie, il nelinisteste
 • Trebuie sa plece din tara, si nu are timp sa astepte
 • Are niste simptome recente, si nu stie cauza lor
 • Se grabeste din alte motive

De aceea am introdus de mai mult timp consultatia programata urgent.

Cand lucram si in sistemul de stat, pana in iunie 2019, programarile … normale ajunsesera sa aiba o perioada de asteptare de peste 3 luni, iar programarile de urgenta (care erau taxate dublu) ajunsesera la o perioada de asteptare de o luna. Unii bolnavi erau nemultumiti pe drept, ce urgenta era aceea care se rezolva dupa o luna, si mai si plateai dublu? Imi era jena de situatie, dar nici nu aveam o solutie de rezolvare, munca la spitalul Fundeni in ocupa tot timpul.

De cand lucrez exclusiv in sistemul privat,  consultatiile de urgenta se rezolva in ziua solicitarii sau in zilele imediat urmatoare, la pretul unei consultatii normale (150 lei sau 300 lei in functie de tipul consultatiei – initiala sau de control)

PRETURI CONSULTATII SI CONTROALE    Programari  0758 751 841

 • Consultație initiala gastroenterologie sau hepatologie –  300 lei (sunt cazuri care au diagnosticul nelamurit sau tratamentul prescris deja nu este eficient si au nevoie uneori de o a doua opinie medicala). Consultatia initiala este prima consultatie sau alta dar la mai mult de 4 luni de la alta consultatie
 • Consultatie de control – 150 lei. Sunt persoane cu boli cronice care au fost vazuti o odata si au nevoie de un control sau doua dupa prima consultatie pentru a vedea evolutia (bolnavi cu ciroza, ulcer, hiperaciditate, alte boli de ficat sau colecist ,etc. Pentru a facilita urmarirea acestor bolnavi sub tratament s-a putut reduce  pretul consultatiei de control la 150 de lei pentru orice control în următoarele 4 luni de la o consultatie initiala. 
 • Consultatia de urgenta (consultul se face in ziua solicitarii sau in zilele imediat urmatoare) are acelasi pret ca o consultatie normala (150 sau 300 lei). Daca va grabiti din diferite motive, puteti solicita o consultatie de urgenta la acelasi pret cu o consultatie obisnuita, tot din aceste motive la telefon se raspunde si in weekend.
 • Perioada obisnuita de asteptare de la solicitare telefonica pana la consultatie este de 0 – 7  zile de la solicitare. Deoarece in acest moment lucrez numai in sistemul privat de sanatate, timpul imi permite sa raspund la toate solicitarile in functie de nevoile pacientilor. Cred ca suntem singura clinica in care in caz de nevoie consultatia se poate face chiar in aceeasi zi cu solicitarea, la acelasi pret. Pentru ca activitatea este exclusiv in privat, imi organizez timpul  cum trebuie, perioada de asteptare a scazut de la peste 90 de zile (in urma cu un an) la 0-5 zile.urgente-gastroenterologie-bucuresti

In pretul consultatiei intra si urmatoarele:

 • Interpretarea examinarilor medicale anterioare, a biletelor de externare si  analizelor dvs deja existente-  a doua opinie medicala – gratuit
 • Interpretarea analizelor recomandate de noi la consult – gratuit in 30 de zile de la recomandarea analizelor
 • Recomandare regim alimentar personalizat- gratuit.
 • Recomandare tratament  personalizat- gratuit

Cine sunt?

Sunt dr Ditoiu Alecse Valerian absolvent de facultate cu in 1982 cu “Magna cum laude” media generala zece, sef de promotie, specializat ulterior in medicina interna, apoi gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva.

Am 37 de ani de experienta medicala, din care 29 de ani  la cel mai mare spital din tara, Spitalul Fundeni din Bucuresti unde am ingrijit peste 100.000 de bolnavi cu  boli  de gravitate diferita specifice acestui spital.

Am  tot 29 de ani de munca la Universitatea de medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti ca sef de lucrari, pregatind pentru profesia medicala studentii la medicina, medicii rezidenti si specialisti.

In prezent imi folosesc aceasta experienta avand un cabinet de consultatii de gastroenterologie in Clinica Sante din Bucuresti, pe strada Magura Vulturului nr 87 sector 2.

PROGRAMARI – 0758 751 841

Secretara facand doar programarile mele, raspunde  rapid zilnic orele 8-20, inclusiv in weekend (pentru programarile solicitate de ugenta).

programari
Adresa clinicii