Cabinet de gastroenterologie in Bucuresti, str Magura Vulturului 87,Sector 2, programare rapida, 0758 751 841

Consultatie gastroenterologie de urgenta

Din practica mea medicala de cca 38 de ani am constatat ca uneori sunt situatii in care o persoana vrea o consultatie foarte repede.

Deseori urgenta nu vine de la gravitatea bolii (atunci desigur merge la un spital cu serviciu de urgente) ci din alte motive

 • Este in trecere prin Bucuresti si cu aceasta ocazie obtine si o a doua opinie medicala
 • A aflat un rezultat medical care il sperie, il nelinisteste si vrea sa stie despre ce este vorba
 • Trebuie sa plece din tara sau din oras, si nu are timp sa astepte
 • Are simptome cu debut recent, si nu stie cauza lor si este ingrijorat
 • Se grabeste din alte motive,

De aceea am introdus de mai mult timp consultatia programata urgent.

Incerc sa fac in asa fel incat consultatiile de urgenta sse rezolve in ziua solicitarii sau in zilele imediat urmatoare, la pretul unei consultatii normale (150 lei sau 300 lei in functie de tipul consultatiei – initiala sau de control)

PRETURI CONSULTATII SI CONTROALE    Programari  0758 751 841

 • Consultație initiala gastroenterologie sau hepatologie –  300 lei (sunt cazuri care au diagnosticul nelamurit sau tratamentul prescris deja nu este eficient si au nevoie uneori de o a doua opinie medicala). Consultatia initiala este prima consultatie sau alta dar la mai mult de 4 luni de la alta consultatie
 • Consultatie de control – 150 lei. Sunt persoane cu boli cronice care au fost vazuti o odata si au nevoie de un control sau doua dupa prima consultatie pentru a vedea evolutia (bolnavi cu ciroza, ulcer, hiperaciditate, alte boli de ficat sau colecist ,etc. Pentru a facilita urmarirea acestor bolnavi sub tratament s-a putut reduce  pretul consultatiei de control la 150 de lei pentru orice control în următoarele 4 luni de la o consultatie initiala. 
 • Consultatia de urgenta (consultul se face in ziua solicitarii sau in zilele imediat urmatoare) are acelasi pret ca o consultatie normala (150 sau 300 lei). Daca va grabiti din diferite motive, puteti solicita o consultatie de urgenta la acelasi pret cu o consultatie obisnuita, tot din aceste motive la telefon se raspunde si in weekend.
 • Perioada obisnuita de asteptare de la solicitare telefonica pana la consultatie este de 0 – 7  zile de la solicitare. Deoarece in acest moment lucrez numai in sistemul privat de sanatate, timpul imi permite sa raspund la toate solicitarile in functie de nevoile pacientilor. Cred ca suntem singura clinica in care in caz de nevoie consultatia se poate face chiar in aceeasi zi cu solicitarea, la acelasi pret. Pentru ca activitatea este exclusiv in privat, imi organizez timpul  cum trebuie, perioada de asteptare a scazut de la peste 90 de zile (in urma cu un an) la 0-5 zile.urgente-gastroenterologie-bucuresti

In pretul consultatiei intra si urmatoarele:

 • Interpretarea examinarilor medicale anterioare, a biletelor de externare si  analizelor dvs deja existente-  a doua opinie medicala – gratuit
 • Interpretarea analizelor recomandate de noi la consult – gratuit in 30 de zile de la recomandarea analizelor
 • Recomandare regim alimentar personalizat- gratuit.
 • Recomandare tratament  personalizat- gratuit

Cine sunt?

Sunt dr Ditoiu Alecse Valerian absolvent de facultate cu in 1982 cu “Magna cum laude” media generala zece, sef de promotie primul  pe tara

Acum sunt specializat in medicina interna, gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva.

Am 38 de ani de experienta medicala, din care 29 de ani  la cel mai mare spital din tara, Spitalul Fundeni din Bucuresti unde am ingrijit peste 100.000 de bolnavi cu  boli  de gravitate diferita specifice acestui spital.

Am  tot 29 de ani de munca la Universitatea de medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti ca sef de lucrari, pregatind pentru profesia medicala mii de  studenti la medicina, medicii rezidenti si specialisti.

In prezent imi folosesc aceasta experienta avand un cabinet de consultatii de gastroenterologie in Clinica Sante din Bucuresti, pe strada Magura Vulturului nr 87 sector 2.

PROGRAMARI – 0758 751 841

Secretara face doar programarile mele, deci nu veti asculta povesti de la robotul telefonic, si raspunde  rapid zilnic orele 8-20, inclusiv in weekend (pentru programarile solicitate de ugenta).

programari
Catre clinica