Dr Ditoiu AV, medic gastroenterolog - hepatolog Bucuresti. Cabinet privat de gastroenterologie în Clinica Sante str Magura Vulturului 87. Tel 0758 751 841

Boli si simptome

Dr Alecse Valerian Ditoiu, gastroenterolog hepoatolog Bucuresti

Problemele ridicate in acest post sunt luate cu “copy” si “paste” din cautarilor utilizatorilor, ei fiind responsabili de modul de formulare, topica, ortografie, etc.

Raspunsurile vor fi scurte din lipsa de timp, si pentru ca raspunsul in extenso este de obicei deja postat pe site, cautati-l cu „search”

CAUTAREA ZILEI

Anatomia si fiziologia organizmului celula

Este bine ca luati medicina de la notiunile de baza, dar.. e cam mult de explicat pe un site..

Leucocite mari de ce

Infectii, leucemie, inflamatii,infacrt, stres, medicamente, anemie hemolitica, scoaterea splinei

Tensiunea mica in insuficienta cardiaca

In insuficienta cardiaca, inima nu mai poate pompa sangele pentru ca este bolnava, iar sangele din vase are o presiune scazuta (tensiune arteriala scazuta)

Cadere tensiune arteriala

Tensiuna poate sa scada brusc („cadere de tensiune”) in infarct, hemoragii, deshidratare, accidente cerebrale, fabra, emotii.

Cat timp se face tratament cu betaloc

Cat este nevoie, medicul curant poate spune perioada de tratament necesara fiecarui caz

Toate bolile organismului

La gasiti pe site (nu sunt toate, pentru ca ar trebui scrise cateva zeci de mii de pagini A4)

Cancerul de colon simptome

Sunt multe simptome in cancerul de colon, frecvent tulburari de scaun, scaune cu sange, dureri abdominale, scadere in greutate, anemie, uneori febra

Stenoza hepatica

Steanoza arterei sau venie hepatica poate sa apara in tumori, compresii, traumatisme

Apa la plamani simptome

Pleurezia (apa la plaman) poate da oboseala la esort, tuse seaca la inceput, febra , scadere in greutate

Anatomia corpului uman

Existe pe site unele subiecte referitoare la anatomia corpului uman,dar acest site este dedicat v bolilor nu anatomiei

Paranoia simptome

Exista pe site subiectul paranoia, importanta este pierderea legaturii cu realitatea, judecati false

Vezica urinara boli

Sunt pe site

Tensiune arteriala normala

Este pe site

Pentru pofta de mancare

Exista subiectul pe site

Ce inseamna reomatism

Boala de articulatii si muschi

Lipsa de calciu simptome

Exista subiectul pe site

Simptome tumoara vezica urinara

TUlburari de urinat, urinare cu sange, durere deasupra pubisului

Tratament cu nexium cate luni

Trataamentul indelungat pentru ulcer/gastrita, poate duce la scaderea anormala a acidului din stomac, reprezentand risc de cancer.

Eozinofile crescute la copii

Sunt pe site

Metastaze plamani simptome

Tuse, hemoptizie, unoeri dureri toracice, frecvent nici un simptom.

Scaun de culoare verde

Culoarea verde a scaunului este data de bila.

Evacuarea rapida a materiilor fecale din intestin, poate da scaune verzi, si de obicei tine de alimentatie, laxative , antibiotice, inmultirea exagerata a microbilor in intestin, Giardia, si uneori apare si in boala Crohn, colon iritabil, boala celiaca sau cancer.

Am gasit informatia ca francezii vor putea consuma alcool, dupa ce bau o varianta de Fanta, Outox se poate asa ceva?

Probabil acea bautura are mult zahar, iar zaharul ajuta la metabolizarea alcoolului. In intoxicatia alcoolica acuta tratamentul in urma cu 70 de ani se facea cu perfuzii cu glucoza in concentratie crescuta si insulina.

Despre mine

Sunt Dr Ditoiu M Alecse Valerian, medic primar boli interne, gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, sunt doctor in medicina.

Dupa terminarea facultatii cu summa cum laude, primul pe tara cu medica generala zece (sef de promotie), am facut

  • 3 ani de stagiatura in Bucuresti,
  • 3 ani la tara la dispensar
  • apoi am intrat prin concursuri succesive la Centrala Industriei Medicamentelor si Preparatelor Cosmetice, Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperarea Capacitatii de munca, Institutul national de Medicina Sportiva, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti si Institutul clinic Fundeni Bucuresti.

La Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti si Institutul clinic Fundeni Bucuresti am luctat cca 30 de ani, adica pana in iunie 2019.

In cel mai mare spital din Romania, Spitalul Fundeni am ingrijit tot ce se poate, cazuri de complexitate diferita – de la cele mai simple, pana la complicatii extreme- specifice acestei institutii medicale.

La Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti timp de 30 de ani  am pregatit pentru profesia medicala mii de studenti la medicina (unii au ajuns acum profesori, sefi de sectie sau directori de spital), medicii rezidenti si specialisti.

Unde lucrez acum?

In prezent imi folosesc aceasta vasta experienta medicala avand un cabinet de consultatii gastroenterologie si hepatologie in Clinica Sante din Bucuresti.

Ce bolnavi vin la consultatii?

Cam 90% dintre bolnavii pe care ii vad la cabinet nu au fost niciodata la mine la spital, iar 10% sunt o parte dintre bolnavii pe care i-am urmarit si la spital (ceilalti au ramas in urmarirea spitalului).

Multi dintre bolnavi au mai fost si la alti medici si vor o a doua opinie medicala, , unii vin din alte tari (evident sunt romani) unde locuiesc acum, si nu prea sau adaptat la asistenta medicala de acolo (in special din Anglia, Germania, Suedia, Norvegia, Irlanda, Moldova, SUA, Canada, si mult mai putini din Franta, Spania sau Italia).

Foarte multi sunt tineri, unii studenti, cu probleme nu foarte grave dar persistente, dar vad si pacienti cu mari probleme de sanatate, in special bolnavi hepatici.

Cel mai des solicita consultatii bolnavi cu gastrita, probleme cu colecistul – frecvent pietre la fiere-ulcer, boala de reflux gastroesofagian, ciroza, steatoza hepatica, hepatita cronica virala B sau C, dar deseori nu au un diagnostic si vin pentru simptome persistente- dureri abdominala, balonare, diaree sau constipatie, scadere in greutate, scaune cu sange, greata, transaminaze mari, noduli in ficat sau modificari de fiere gasite la ecografie, etc.

Ma asteptam ca, dupa ce am vazut zeci de ani bolnavi cu cela mai diverse, grave si ciudate boli in spitalul Fundeni, activitatea de acum sa mi se para banala si plictisitoare. Partea interesanta este ca acum activitatea mi se pare parca mai atractiva, asta pentru ca am timp suficient sa cunosc in detaliu situatia medicala a bolnavilor si sa cunosc si omul nu numai bolnavul si pe de alta parte, bolile fiind mai putin grave, bolnavii pleaca mai ….veseli de la mine, este desigur  mai placut sa dai vesti bune decat proaste…

Datorita numarului mare de solicitari la cabinet, perioada de asteptare este de 5-15 zile de la solicitare. In caz de urgenta, incercam sa face programarea cat  mai repede, uneori chiar in ziua solicitarii, pe locurile celor care- din diferite motive- nu pot veni la consult (de obicei este un astfel de loc zilnic).

Activitate pe net

De peste 10 ani am mai multe siteuri care ofera gratuit informatii medicale celor interesati in mii de articole redactate la un nivel de intelegere mediu www.hepatite.ro, www.despreboli.ro, www.clinicagastroenterologie.ro, www.hepatolog.ro  si www.helpme.ro. Sunt mii de ore de munca de adunare a materialelor, redactare, verificare si reverificare a textelor si punere la zi a articolelor medicale (care trebuiesc aduse la zi permanent).

Va urez sanatate maxima si… sa nu aveti nevoie de medic, decat pentru controalele de rutina

Pentru cei care totusi considera ca au nevoie  de experienta mea pentru o a doua opinie medicala pentru problemele de sanatate, programarea se face la numarul de telefon de pe site 0758 751 841,  sau direct apasand butonul din josul ecranului stanga al telefonului mobil.
In dreapta aveti butonul cu harta localizarii clinicii, sau prin formularul de solicitare programare on line care este in partea dreapta sus a paginii de web
Daca doriti sa gasiti informatii despre problema dvs de sanatate, tastati pe Google drditoiu si va puteti informa de pe siteu-rile mele

 

4 comentarii la „Boli si simptome

  1. AM EFECTUAT LA O CLINICA PRIVATA DIN BUCURESTI

    URMATOARELE ANALIZE:
    Anticorpi H B c . . . . . . . . pozitiv
    (ser, Axsym, Metoda MEIA Abbott)
    A n t i c o r p i a n t i H B s . . . . . 33 mUI/ml
    Interpretare:
    10 mUI/mL: reactiv (subiect imunizat)
    (ser, AXSYM, Metoda MEIA ABBOTT)
    Antigen HBs…..negativ
    UN DOCTOR MI-A RECOMANDAT CA AR FI IDEAL SA FAC SI

    VIREMIA, DESI PE INTERNET IN TABELELE PREZENTATE

    PENTRU HEPATITA B SPUNE CA ATUNCI CAND CAND CEI

    DOI ANTICORPI SUNT POZITI SI AGHBS NEGATIV INSEAMNA

    CA AI OBTINUT IMUNIZARE PRIN INFECTARE NATURALA. CE

    PARERE AVETI, AM SCAPAT DEFINITIV DE VIRUSUL B! MAI

    POATE FI VIREMIA DETECTABILA IN ACEASTA SI

    • Raspuns automat
      Acest site furnizeaza informatii medicale nu si consult pe net.
      Tema mentionatade dvs este deja postata pe site
      Va multumim pentru intelegere

Lasă un comentariu

programari
Catre clinica