Dr Ditoiu AV, medic gastroenterolog - hepatolog la Spitalul Fundeni, Sef de lucrari la Universitatea de medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti. Cabinet privat de gastroenterologie

Transpiratia excesiva

Dr Ditoiu Alecse Valerian

Dr Ditoiu Alecse Valerian,absolvent al Facultatii de Medicina cu "magna cum laude", sef de promotie (media generala 10), specializat in gastroenterologie, hepatologie, boli interne, endoscopie digestiva – colonoscopie in Romania, Olanda si Franta, doctor in medicina,in prezent gastroenterolog la spitalul Fundeni si clinica Sante Bucuresti. Peste 35 de ani de experianta medicala cu 150. 000 de consultatii medicale, 65.000 endoscopii digestive superioare si 20.000 de colonoscopii

6 thoughts on “Transpiratia excesiva

 1. Buna ziua, am diabet zaharat tip I din 1993,varsta de 8 ani transpir foarte mult mai ales la fata si la axile, si nu vorbesc de transoiratii cauzate de dereglari ale glicemiei. Fara sa fac efort excesiv de mare, sunt cazuri cand fac efort mai mare si nu transpir. Poate fi si diabetul o cauza in transpiratia excesiva? Va multumesc pentru rasouns.

 2. Buna ziua. Sufar de hiperhidroza palmara, plantara si axilara. A inceput la varsta de 10 ani si a inceput la palmi, la inceput mai putin mai tarziu necontrolabil. La 12 ani a inceput si axilar si abia mai tarziu si la picioare. La varsta de 14 ani nu mai suportam aceasta afectiune.
  Am cuatat sa identific ce am…am urmat cateva tratamente hemopatice, naturiste si luam vitamine si calciu in exces as zice eu, dar nu au avut succes.
  Menstruatia a inceput la 11 ani avand dureri insuportabile ( crampe, cefalee, varsaturi, febra, tremuraturi, frisoane)
  La 18 ani am avut primul cnotrol ginecologic, unde am primit AC karissa. Durerile sa-u ameliorat mult dar nu de definitiv, acum folosesc calmante usoare.
  Am observat cateva schimbari in cazul transpiratiei, camd aveam relatii intime. Transpiratia axilara fiind aproape inexistenta.
  Ca urmare m-am hotarat sa apelez la endocrinolog.
  Mi-a facut un control general si o ecografie dopler tiroidiana. Ecografia fiind buna, mi-a dat cateva analize de sange pe care le voi face zilele acestea. Printre care si analize la hormonii tiroidieni.
  As dori si parerea dumneavoastra in cazul problemei cu care ma confrunt de atatia ani.

  Va multumesc.

 3. buna ziua! am si eu o intrebare. mama mea acum 1 an de zile a fost depistata cu un cancer de col uterin in stare incipienta, i s a facut imediat operatie in care i s a scos tot, ovare, uter, col uterin trompe- histerectomie totala. operatia a reusit. nu i s a mai dat absolut nimic de facut, citostatice sau alte tratamente. de vreo jumatate de an a inceput sa transpire excesiv pe fata, gat, abdomen e normal??? ce analize trebuiesc facute?? e a a facut doat markarul tumosral care a iesit bine.

 4. am avut multi ani,o transpiratie excesiv de abundenta..in urma analizelor,mi s/a spus ca e vorba de hiperhidroza.am facut la spitalul „sf.ioan”o operatie „simpatectomie bilaterala”(m/a operat dl dr ghiga dan)ce riscuri prezinta aceasta operatie in anii ce urmeaza?vreau sa va spun ca la cea de/a doua interventie(care a vut loc la 3 saptamani dupa prima)nu mi s/a mai pus drena toracica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

programari
Adresa clinicii