Aici va putetip rograma pentru o consultatie (de urgenta) astazi sau maine

Datorita numarului mare de solicitari, in acest moment perioada de asteptare pentru consult este obisnuit  de 10-14  zile de la solicitare.

Capacitatea mea de munca si timpul sunt limitate, deci numarul de consultatii este limitat.

Datorita numarului mare de solicitari de consult, unele cu probleme importante de sanatate, va rugam sa NU va programati pentru consult daca nu sunteti sigur ca puteti veni la consult in ziua programata. Pe locul liber poate fi consultata o persoana cu probleme grave de sanatate, care prin asteptarea la consult se pot agrava

Va multumim pentru intelegere

Consultatie de urgenta

De ce este nevoie de consultatie in urgenta?

Am constatat ca sunt persoane care vor o programare rapida din motive diferite (plecare din localitate, nerabdare, teama de diagnosticul presupus, sunt deja in Bucuresti si vor sa plece in provincie iar revenirea la un consult inseamna drum si bani in plus, vor rapid o doua opinie medicala, etc).Nu vorbim de urgentele medicale (hemoragii digestive, come hepatice ,etc) care trebuie neaparat sa ajunga la un spital.

Pentru rezolvarea acestor solicitari de consult rapid exista   acum posibilitatea de programare cu taxa de urgenta, noi adaptandu-ne programul in functie de solicitarile dvs .

Astfel ziua de luni este destinata exclusiv programarilor de urgentelor, si incercam sa tinem unul-doua locuri pentru astfel de programari rapide si in zilele de marti, miecuri si joi. Deci practic puteti fi consultat in 34-48 de ore din momentul solicitarii programarii,

Pretul unei consultatii programate in urgenta este de 300 lei.

In cazul in care pacientul nu este deplasabil sau este in afara tarii sau departe de Bucuresti, se poate cere un sfat medical si pe baza documentelor medicale ale pacientului

TELEFOANE PENTRU PROGRAMARI

 • 021.256.81.76; 021.256.81.90
 • 0757.888.886
 • 0753.888.880
 • ORAR PROGRAMARI Luni – Vineri 08:00 – 20:00
 • PROGRAM CONSULTATII     MARTI. MIERCURI si JOI 15.30- 19.30. Ziua de luni este rezervata doar consultatiilor programate in urgenta
 • Se poate solicita oricand programare urgenta pein mail la programareurgenta@yahoo.ro – rugam mentionati numarul dvs de telefon -sau prin completarea formularului de mai jos.Deoarece veti fi sunat rapid pentru stabilirea detaliilor programarii, va rugam sa raspundeti la telefon
Calendar is loading...

captcha

AICI NE GASITI

Str Magura Vulturului nr 75 sector 2 Bucuresti – zona Mihai Bravu/Iancului/Pantelimon

Daca ati avut probleme cu programarile, va rugam se le semnalati aici la comentarii, ne ajutati in ameliorarea activitatii noastre spre satisfactia dvs.

Multumesc pentru intelegere

12 Comentarii

 1. Buna ziua domnu Doctor va rog daca vreti sa ma ajutati am mers la Doctori si nu mi au dat nici un raspuns concret eu am litiaza biliara este după ecograf cu multe pietre adică umplută simtome pe care le am ma umflu jos la burta bolboroseste prin burta si sunt mai tot timpul constipat si îmi vine sa ies la buda dar nu pot mai am cate o data arsuri in stânga sub coasta si in dreapta ce ma inspaimanta am slăbit dar mănânc ce spuneti dumneavoastra ce am de facut va multumesc din suflet.Email nu imi merge oricum va multumesc.Scuze si ma simt obosit .

 2. Buna ziua domnu Doctor va rog daca vreti sa ma ajutati am mers la Doctori si nu mi au dat nici un raspuns concret eu am litiaza biliara este după ecograf cu multe pietre adică umplută simtome pe care le am ma umflu jos la burta bolboroseste prin burta si sunt mai tot timpul constipat si îmi vine sa ies la buda dar nu pot mai am cate o data arsuri in stânga sub coasta si in dreapta ce ma inspaimanta am slăbit dar mănânc ce spuneti dumneavoastra ce am de facut va multumesc din suflet.Email nu imi merge oricum va multumesc.

 3. Buna ziua,

  Puteti ajuta intr-un fel un pacient cu cancer la rinichi cu metastaze pe ficat, pe plaman si coloana, cu lichid in abdomen si picioare umflate?

  Multumesc anticipat!

 4. Buna ziua. Va rog sa ne ajutati sa intelegem. Am copil de 4 luni. La 3 luni, a fost operat avind un tesut cutanat cu chist dermal incipient, pe spate, partea de sus a omoplatului. Acum are varicela, dar zilele astea a mai aparut un ganglion dupa urechiusa, e foarte dura la palpare.. si are cite unu la ambele picioruse… va rog, daca e posibil, sa ne scrieti, ce ar putea fi? Are legatura chistul operat cu acestea care au aparut acum? Cum sa procedam?

 5. Nu pot sa va trimit rez analizelor pe mail si sa mi dati un rezultat???

  • Diagnosticul unei probleme medicale parcurge OBLIGATORIU urmatoarele etape medicale
   1. Discutia paciuentului cu medicul = anamneza
   2. Examinarea pacientului de catre medic
   3. Prescrie explorarilor considerate de medic necesaare pentru stabilirea diagnosticului
   4. Interpretarea rezultatelor explorarilor in legatura cu datele de anamneza si datele gasite la examinarea pacientului.
   5. Prescrierea tratamentului si urmarirea daca tratamentul imbunatateste evolutia bolii sau si simptomelor.
   Daca mi-ati trimite analizele, eu as avea unele date de la punctul 4, deci riscul de a va da o parere gresita poate fi foarte mare.
   Eu nu cred ca merita asumarea unui asemnea risc aiurea, din comoditate.
   Mergeti cu rezultatele la medicul care le-a prescris, dupa ce v-a facut anamneza si v-a examinat, deci are toate datele necesare pentru un diagnostic cat mai corect
   Cu stima

 6. Buna ziua.am fost la a doua sarcina si cu doua saptamini sa nasc mi-au scazut trombocitele foarte mult.dupa nastere imi cresc putin apoi scad iar .la nastere am avut80000.dupa o luna de la nastere am fost la medic am facut analiza si mi-au crescut putuin la 117000.fac analize intruna dar nu mi se da un raspuns concret de la ce mi se trage.poate sa fie de la erhasul negativ?oare e normal sa nu mi se de-a vrun tratament?au trecut trei luni de la nastere si mie nu mi se spune nimic concret.

  • Intrebarea dvs NU a fost plasata la tema corespunzatoare
   Pe site exista tema despre scaderea trombocitelor, cu informatii TEORETICE despre aceasta problema, dar evaluarea medicala se face ca si evaluarea unei masini defecte – vazand pacientul respectiv masina
   Cu stima

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.