Cabinet de gastroenterologie in Bucuresti, str Magura Vulturului 87,Sector 2, programare rapida, 0758 751 841
Contact

Contact

1.CONTACT TELEFON PENTRU PROGRAMARI

  • 0758 751 841
  • ORAR PROGRAMARI Luni – duminica 08:00 – 20:00
  • PROGRAM CONSULTATII     Luni , Marti Miercuri, Joi  si uneori Vineri 14- 19,30 (in functie de solicitari programul se prelungeste cat este nevoie)

2.In cat timp de la programare puteti fi consultat?

Durata perioadei de asteptare dintre ziua in care ati sunat pentru programare si ziua consultului, variaza  0-7 zile, in functie de numarul de solicitari – sunt perioade cu mai putine solicitari (mai rar) si perioade cu solicitari mai numeroase (de obicei).

3. Pretul unei consultatii  300 lei consultatia initiala, 150 lei orice consultatie de control in urmatoarele 4 luni de la o consultatie initiala

4.Programare de urgenta?

Am constatat ca sunt persoane care vor o programare rapida din motive diferite (plecare din localitate, nerabdare, teama de diagnosticul presupus, sunt deja in Bucuresti si vor sa plece in provincie iar revenirea la un consult inseamna drum si bani in plus, vor rapid o doua opinie medicala, etc).Nu vorbim de urgentele medicale (hemoragii digestive, come hepatice ,etc) care trebuie neaparat sa ajunga la un spital.

Pentru rezolvarea acestor solicitari de consult rapid exista   locuri rezervate la acelasi pret, noi adaptandu-ne programul in functie de solicitarile dvs .

Consultatia se poate face de obicei chiar in ziua solicitarii sau in ziua imediat urmatoare  la pret normal – de mai sus

5.Programari non-stop prin booking

Se poate solicita non-stop o programarea  si prin formularul de rezervare de mai jos – dati click pe una din zilele cu verde, completati formularul apoi SEND. Veti fi contactat telefonic pentru stabilirea detaliilor programarii.

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar

6.Programare prin e-mail

  • daca este referitor la o problema de consult/programare postati-l aici

  • daca este vorba de o nelamurire referitoare la o tema de pe site,postati-l la “comment” de la tema care va intereseaza

7.AICI NE GASITI

Clinc Sante parter, Str Magura Vulturului nr 87 sector 2 Bucuresti – zona Mihai Bravu/Iancului/Pantelimon [locatoraid]

 

programari
Catre clinica