Cabinet de gastroenterologie in Bucuresti
Localizare clinica privata Bucuresti

Localizare clinica privata Bucuresti

Clinica Sante este localizata in Bucuresti sector 2 str Magura Vulturului  87, intre sos Iancului si Sos Pantelimon in apropierea statiei de metrou Iancului. Daca se coboara din metrou la aceasta statie, se intra pe Soseaua Iancului, iar prima strada la stanga (dupa posta, la primul semafor) este Magura Vulturului, unde la numarul 87 se afla Clinica Sante, unde la parter se afla cabinetul de gastroenteorologie al dr Ditoiu

In partea de jos a ecranului aceti un buton cu harta localizarii noastre, se poate si naviga de acolo.

 

 

 

10 comentarii la „Localizare clinica privata Bucuresti

 1. Buna ziua,
  de 8 luni sunt diagnosticat cu Boala Crohn pentru care iau Mesalazine. Dupa 3 luni de tratament mi-a aparut o stare de greata, inapetenta, lipsa de energie si anemie.

  Va ocupati si de tratarea si controilul acestei boli?
  Pot sa vin la un consult la dumneavoastra?

 2. Buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns in privinta dg presupus dat in urma rmn COLANGITA SCLEROZANTA SERONEGATIVA
  cat de grav este si unde pot venii la dumneavoastra. multumesc!

 3. Cu mai multa vreme in urma am tuse seaca uneori productiva.Investgatiile facute nu au pus un diagnostic corect.Printre investigatiile efectuate enumar:bronsita cronica obstructiva,prezenta Helicobacter in tubul digestiv,rinita,spirometrie,exudat faringian mai multe ecografii abdominale anlize de singe,sub limitele admise se afla limfocotele,neutrofile eritrocite.hematocroitul.Sigur o imterpetarre corecta in opinia mea terbuie facuta cu luarea in considerare a tuturor acestor parametrii.
  O alta cauza a tusei ar fi refluxul gastro-esofagian, pe acest segment nu s-a facut nimic , un medic gastronterolog a prescris o reteta cu lansiprazol.Ce trebuie facut? cine poate face o evaluare corecta?Va multumesc!

 4. Buna ziua
  Pt o candidoza buco faringiana si intestinala( care poate fi tinuta sub control cu regim alimentar din care tb sa lipseasca zaharul fructele,rosiile)…fenomene colita fermentatie,diskinezie biliara…toate tratate de ani cu medic specifice inclusiv probiotice,m-am gandit ca ar fi benefica o colonizare cu flora intestinala sanatosa Cum sa procedez,trebuie analize ,consultatia si procedura,daca o considerati necesara ,se pot face in ac zi( nu sunt din Buc) Multumesc

 5. Din luna septembrie am probleme cu zgomotele intestinale cate sunt uneori foarte zgomotoase se liniștesc o perioada de cateva ore si iar reapar, dureri sacaitoare care se tot plimbă in tot abdomenul, am facut geografie a ieși totul bine,analize la fel,am fost la medic internist si gastroenterolog ambii spunandumi ca e colon iritabil,scaunele sunt normale mai tot timpul,uneori le mai am diareice cand sunt stresata sau am o emotie puternică ,poate fii altceva mai grav?

Lasă un comentariu

programari
Adresa clinicii