Dr Ditoiu AV, medic gastroenterolog - hepatolog Bucuresti. Cabinet privat de gastroenterologie în Clinica Sante str Magura Vulturului 87. Tel 0758 751 841

Reproducerea totala sau partiala, este interzisa fara acordul prealabil scris al autorului!

Continutul acestui site se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Reproducerea totala sau partiala a oricarei parti din continutul acestui site, este interzisa fara acordul prealabil scris al autorului!

2 comentarii la „Reproducerea totala sau partiala, este interzisa fara acordul prealabil scris al autorului!

  1. Buna ziua! D-le Dr.sunt Presedinte al Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni hepatice Filiala Arad.Am gasit site-ul dvs.ca fiind cel mai clar, cel mai profesional si sigur ma informez permanent, atat in calitate de victima a vir.hep.C cat si a calitatii mele de a oferi informatii pacientilor. O actiune permanenta a noastra este informarea in scoli despre bolile hepatice. Sper ca nu este o problema ca ma informez de pe acest site i transmit mai departe.Mi-am propus sa consult doar site-ul dvs. si sa-l recomand celor care au posibilitatea accesarii internetului.Actiunile noastre se rezuma exclusiv la a oferi informatii . Cu mult respect, Viorica Mihailu. Arad
    Va doresc multa sanatate, Paste Fericit si sa va bucurati de toti cei dragi dvs. Dumnezeu sa va ajute sa ajutati cati mai multi bolnavi.

Lasă un comentariu

programari
Catre clinica