Probleme digestive forum medical

| 0 Comentarii

Problemele ridicate in acest post sunt luate cu “copy” si “paste” din cautarilor utilizatorilor, ei fiind bresponsabili de modul de formulare, topica, ortografie, etc.

Raspunsurile vor fi scurte din lipsa de timp, si pentru ca raspunsul in extenso este de obicei deja postat pe site, trebuie doar sa il cautati cu „search”

Ce simptome ai la ulcer gastric?

Uneori nici un simptom, alteori durere in capul pieptului acentuata de alimentatie, lipsa poftei de mancare, scaune negre, greata, varsaturi, cautati subiectul pe site.

Boli de inima simptome

Sunt multe boli, simptomele sunt diferite, uneori nici un simptom, alteori oboseala la efort, palpitatii, dureri de inima , modificari ale tensiunii arteriale cautati subiectul pe site.

Durere burta stanga

Colon, coloana, splina, rinichi, ovar, hernie, etc cautati subiectul pe site.

Cancer de colon simptome

Uneori nimic, alteori dureri abdominale, diaree/ constipatie, scaune cu sange, scadere in greutate, febra, anemie cautati subiectul pe site.

Imunitate scazuta simptome

Infectii repetate, inumoglobuline scazute si simptomele bolii care a scazut imunitatea (SIDA, ciroza, cancer leucemie etc) cautati subiectul pe site.

Tensiuni arteriale valoarea normala

Sunt in tabel pe site

Regim alimentar pentru fiere

Fierea este un organ normal, si nu are nevoie de regim special decat daca este bolnava; in bolile fierii regimul este pe site

Tratamente bioenergetice pentru adenocarcinom de prostata

Nu cunosc vre-un caz care sa fi dat rezultate, dar cunosc multe care s-au agravat (in lipsa tratamentului „clasic” medical) cautati subiectul pe site.

Structura organelor de corp uman

Este diferita pentru fiecare organ cautati subiectul pe site.

Criza de fiere simptome

Durere in dreapta sub coaste ce poate merge catre umarul drept, greata, gust amar, uneori febra, icter

Volum trombocitar mediu scazut

Volumul trombocitar mediu scade atunci cand nu sunt elemente pentru producerea lor normala (anemie aplastica, trombocitopenie, leucemii), sau cand trombocitele sunt imbatranite si se „stafidesc”

Colesterolul cauza maririi lui

Colesterolul poate creste prin sinteza crescuta in ficat (din diferite motive, boli), arderea lui scazuta sau prin alimente bogate in colesterol. Deoarece – dupa cum vedeti- nu conteaza numai alimentatia, frecvent regimul alimentar nu poate scadea colesterolul fara medicamente cautati subiectul pe site.

Se mai poate face operatie de prostata la 80 de ani?

Se poate face orcand, in functie de starea fiecarui organism cautati subiectul pe site.

La efort mai mare si stres imi bate tare inima

Este normal sa bata inima mai tare la efort sau stres, cum este normal ca turatia masinii sa creasca la efort (urmare de pante) cautati subiectul pe site.

Biopsie plamani

Se poate face prin bronhoscopie sau transtoracic cautati subiectul pe site.

Pleurezie pulmonara

Este un pleonasm, ca si „glezna piciorului”, „nara nasului” sau „fierea ficatului”.

Pleurezia apare numai in foitele care acopera plamanii cautati subiectul pe site.

Simptome reumatism

Dureri de oase cautati subiectul pe site.

Tumora in zona splinei a colonului

Este tumora de unghi stang a colonului cautati subiectul pe site.

Ce este icterul

Icter = culoarea galbena a pielii si mucoaselor datorita bilirubinei crescute cautati subiectul pe site.

Limfocite si monocite scazute este sida?

Limfocitele si monocitele pot sa scada in multe boli, si in SIDA

Daca aveti simptome digestive nelamurite, probleme cu fierea, ficatul etc,  puteti solicita o programare la consultatie , endoscopie sau colonte cu colonul si aveti nevoie de o evaluaroscopie completand formularul de mai jos

Calendar is loading...

 

Autor: Dr Ditoiu Alecse Valerian

Absolvent al Facultatii de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr T Popa” Iasi cu "magna cum laude", sef de promotie (media generala 10) . De-a lungul anilor am fost medic stagiar la spitalele Cantacuzino, Colentina, medic medicina generala la dispensarul rural Dorobantu Jud Calarasi medic rezident in specialitatea expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca la Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperarea Capacitatii de munca Bucuresti, medic cercetator stiintific in specialitatea medicina interna la Institutul National de Medicina Sportiva Bucuresti , medic rezident prin concurs la spitalele Cantacuzino, Carol Davila, Colentina si Fundeni din Bucuresti. In prezent sunt medic primar boli interne, gastroenterologie si hepatologie , specializare in endoscopie digestiva superioara colonoscopie la Institutul clinic Fundeni si secretar General al Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului (asociatia profesionala a medicilor hepatologi din Romania). In peste 30 de ani de practica medicala am efectuat cca 100. 00 de consultatii medicale , 40.000 endoscopii digestive superioare , 10.000 de colonoscopii si peste 1000 de biopsii hepatice

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.