Dr Ditoiu AV, medic gastroenterolog - hepatolog Bucuresti. Cabinet privat de gastroenterologie în Clinica Sante str Magura Vulturului 87. Tel 0758 751 841

Scopul site-ului

Scopul site-ului:

A. Promovarea ofertei noastre de servicii medicale oferite in sistem privat  – boli interne, hepatologie, gastroenterologie, – aveti datele necesare pe site.

B. FURNIZAREA GRATUITA DE INFORMATII MEDICALE TEORETICE SI EXPERIENTA PERSONALA DESPRE BOLI, SIMPTOME SI EXPLORARI MEDICALE.

Pe site  NU OFER CONSULTATII MEDICALE, PARERI MEDICALE, DIAGNOSTIC SAU TRATAMENT MEDICAL PE NET, lucru de altfel nepermis de regulamentul profesiei de medic

Sunt frecvente situatile in care un pacient are unele simptome, si nu stie daca sunt grave sau nu, daca este nevoie de consult medical urgent, si catre ce specialitate medicala sa se indrepte.

In DespreBoli.ro incerc sa furnizez celor interesati datele necesare pentru a se orienta in aprecierea cauzelor simptomelor lor, a eventualelor explorari si a pasilor de urmat pentru rezolvarea problemei de sanatate aparute. Incerc de asemenea sa lamuresc unele aspecte intelese incorect de publicul nemedical romanesc, referitoare la utilitatea sau inutilitatea anumitor metode de explorare si tratament. Site-ul va fi imbogatit progresiv, atat prin finalizarea materialului aflat deja in lucru, cat si prin redactarea de noi materiale, pe baza solicitarilor utilizatorilor.

Puteti pune pe net intrebari referitoare la temele medicale propuse sau propune noi teme.

In limita timpului disponibil voi raspunde solicitarilor dvs, dar nu solicitati sa vi se spuna diagnosticul, sa vi se estimeze evolutia sau complicatiile unor simptome ale dvs, sau va vi se dea indicatii de tratament sau pareri medicale, deoarece acest lucru nu este scopul acestui site si nu este posibil.

Daca doriti consult medical pe net, puteti folosi alte site-uri care sunt destinate acestui lucru, ca de exemplu www.sfatulmedicului.ro

NU pot raspunde pe net la intrebari de genul

 • “Ma doare in dreapta; ce am?
 • Am tensiune mica; e grav?
 • Ce tratament sa fac pentru VSH marit?
 • Am tensiune 10,5 cu 6, e bine?
 • Dar 10,2 cu 6,1?
 • Dar pulsul 68 pe minut?
 • Mama are cancer, cat mai traieste?
 • Iau tratament si degeaba, ce sa fac?”
 • Am urmatoarele… simptome, ce parere aveti, ce sa fac?
 • Daca am un simptom ce voi pati? Etc, etc, etc, etc

La aceste intrebari NU SE POATE RASPUNDE, decat eventual indicand una din temele site-ului (respectiv durerea din dreapta, sau hipotensiunea arteriala), pe care utilizatorul le poate accesa si singur.

Am observat ca puneti intrebari al caror raspunsuri este postat pe site. Cel mai corect este sa va cautati singuri raspunsurile.

Am facut efortul de a aduna material pentru a-l posta pe site, aveti acces la el, gratuit.

NICI UN ALT CENTRU MEDICAL NU A FACUT UN EFORT GRATUIT ATAT DE MARE…. sunt aproape 400 de articole medicale originale, care inseamna mai multe sute de ore de munca pentru elaborare si redactare.

Cred ca si dvs puteti face efortul de a cauta singuri pe site ce va intereseaza.

Multumesc pentru intelegere.

Autor www.despreboli.ro

Dr Ditoiu Alecse Valerian

 • Spitalul Fundeni
 • Clinica Medicala

4 comentarii la „Scopul site-ului

 1. Buna seara ,am fost diagnosticata cu hipertiroidism hashimoto din 2008 in urma unor analize de sange si mi sa prescris euthyrox 50.Am facut si ecografie l;a glanda si as vrea sa mi spuneti daca se poate ce reprezinta : tiroida cu dimensiuni normale,lob dr.=36/14/11 mm ,lob stg.=40/16/13 mm, ecostructura neomogena difuz bilateral ,dar si cu cateva mici formatiuni nodulare inomogene ,in general izoecogene ,cu dimensiuni de 3-6 mm, mai evidente la nivelul lobului stg, cu vascularizatie accentuata haotic bilateral.Nu se constata adenopatie latero-cervicala.ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA ,VA MULTUMESC

 2. sunt diagnosticata cu cancer ovarian operat in iunie 2009 si decembrie 2009 cu chimioterapia aferenta dupa fiecare interventie ,stadiuul a fost 3c gradulg3,la momentul actual boala stabilizata.V-as ruga daca este posibil doar sa ma ajutati sa imi dati o sugestie ce as putea face sa-mi ajut organismul in. lupta cu eventualele viitoare recidive.Pe internet sunt atatea retete minune ca ametesti doar citindu-le si probabil trebuie sa fii si milionar.Va rog sa-mi dati si cateva sugestii in ce priveste alimentele interzise pentru acest diagnostic.Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat si permiteti-mi sa fac mentiunea ca am 43 ani si am luat mult in greutate dupa tratamente si inactivitate impusa medical,am 98 kg.

Lasă un comentariu

programari
Catre clinica