Dr Ditoiu AV, medic gastroenterolog - hepatolog la Spitalul Fundeni, Sef de lucrari la Universitatea de medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti. Cabinet privat de gastroenterologie
Dr Ditoiu-activitate medicala

Ce gasiti pe site

Dr Ditoiu Alecse Valerian gastroenterolog spitalul Fundeni

Acest site se adreseaza in special pacientilor fara studii medicale – de aceea folosesc un limbaj accesibil. Scopul acestui site NU este de consult, recomandari medicale de explorari, regim sau tratament pe net, fapt interzis prin lege – articolul 31 din Codul deontologic medical datorita riscului mare de eroare.

Scopul este de a-i informa referitor la bolile sau simptomele lor prin postarea de informatii teoretice despre boli care se pot aplica sau nu la un anumit caz real.

Daca ati accesat site-ul avand o problema de sanatate nerezolvata si doriti opinia noastra personalizata la problema dvs, va puteti programa pentru consult sau internare in spital (acesta fiind al doilea obiectiv al site-ului- promovarea serviciilor medicale pe care le oferim)

Daca ati accesat site-ul pentru o problema de medicala si nu ati gasit date teoretice despre ea pe site, puteti folosi forumul pentru a solicita date teoretice suplimentare.

Site-ul nu are scopul de a inlocui, verifica sau modifica recomandarile consultului medical, care este indispensabil pentru un diagnostic corect si complet.

Nu se ofera evaluari medicale, consultatii, sau indicatii de tratament pe site, acesta nefiind abilitat pentru acest fel de activitate medicala. Sansa de diagnostic corect fara consultul bolnavului este de maximum 70%, deci recomandarile medicale pe net risca sanatatea sau viata bolnavului si, desigur reputatia medicului.  Pentru consult virtual – pe net-puteti apela la alte site-uri, iar pentru consult in centrul privat va puteti  programa aici

Orice tip de tratament medical trebuie prescris doar de catre medic, referirile la tratament postate pe site fiind doar informative.

Utilizarea medicamentelor din proprie initiativa, este sub responsabilitatea exclusiva a pacientului, exonerand de resposabilitate orice structura medicala, inclusiv acest site. Utilizatorii sunt singurii responsabili de modalitatea de intelegere , non-intelegere, utilizarea sau neutilizarea informatiilor de pe www.hepatite.ro.

Atentionam ca orice decizie asupra starii de sanatate luata pe baza informatiilor generale (web, presa, tv, telefon, etc), fara consultarea directa medicala, este potential periculoasa pentru propria sanatate, putand intarzia, uneori ireversibil, diagnosticul si tratamentul bolii.

In cazul in care considerati ca simptomele dvs reprezinta o urgenta medicala, este recomandabil sa sunati medicul dvs sau un serviciu de urgenta sau sa va programati de urgenta la noi la consult! Intarzierea diagnosticului si auto-tratamentul pot fi uneori fatale!

Utilizarea acestui site, inseamna implicit acceptarea conditiilor mentionate.

Daca nu acceptati aceste conditii, nu utilizati informatiile de pe acest site.

Modificarea termenilor si conditiilor site-ului poate fi facuta oricand de catre proprietar, noua versiune fiind valabila odata cu postarea pe site (data ultimei editari).

Va multumim pentru intelegere

Dr AV Ditoiu, medic specialist medicina interna si gastroenterologie Spitalul Fundeni Clinica medicala

Daca datele de pe site nu v-au lamurit, si doriti o programare la un consult medical, il puteti solicita completand formularul de mai jos


Dr Ditoiu Alecse Valerian

Absolvent al Facultatii de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr T Popa” Iasi cu "magna cum laude", sef de promotie (media generala 10) . Fost medic stagiar la spitalele Cantacuzino, Colentina, medic medicina generala la dispensarul rural Dorobantu Jud Calarasi medic rezident in specialitatea expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca la Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperarea Capacitatii de munca Bucuresti, medic rezinent in specialitatea medicina interna la Institutul National de Medicina Sportiva Bucuresti , apoi la spitalele Cantacuzino, Carol Davila, Colentina si Fundeni din Bucuresti. In prezent sunt medic primar boli interne, gastroenterologie si hepatologie , specializare in endoscopie digestiva superioara colonoscopie la Institutul clinic Fundeni si secretar General al Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului (asociatia profesionala a medicilor hepatologi din Romania). In peste 35 de ani de practica medicala am efectuat cca 100. 000 de consultatii medicale , 40.000 endoscopii digestive superioare , 10.000 de colonoscopii si peste 1000 de biopsii hepatice

16 thoughts on “Ce gasiti pe site

  1. Un bolnav cu diagnostic :Neoplasm coada de pancreas stadiul IV , determinări secundare hepatice , fără pofta de mancare ar dori a doua opinie medicală, credeți ca mai este cazul? Suntem din provincie si este foarte greu cu deplasarea la Bucuresti! Un sfat , va rog! Poate veni cineva din familie cu biletul de externare?

          1. Tata a fost externat fără niciun tratament , doar cu recomandare la oncologie. El nu vrea sa faca chimioterapie, deja vărsa destul de des, nu are pofta de mancare , acuza dureri in partea dreapta, care probabil se vor accentua si obosește cand merge. La ce medic sa merg pentru un tratament de ameliorare ? Un sfat va rog! Sunt disperata!

  2. Buna seara,

    Domnul Doctor, am fost diagnosticat in urma unei colonoscopii acum un an, cu colon iritabil, cu predominanta constipatiei. De atunci am tot luat tot felul de tratamente,chiar si inainte sa fac colonoscopia, pentru ca aveam probleme cu gazele instestinale care erau tot mai frecvente si mai enervante, balonare si simteam mai tot timpul cand mergeam la wc o golire incompleta a intestinului, tot timpul am senzatia ca a mai ramas ceva,si dupa o vreme trebuie sa ma duc din nou. Si e foarte enervant, ma deranjeaza enorm mai ales la locul de munca , am incercat tratamente de ex: Meteospasmyl, Ibutin, Debridat si multe altele timp de o luna doua dar nu au avut nici un efect. Aproape orice mananc am gaze si simt un fel de disconfort abdobinal si dupa scurt timp dupa ce mananc trebuie sa ma duc la wc. Si mai iese uneori un lichid parca incolor, nu stiu exact ce e. Am incercat foarte multi doctori, radiografii abdominale,analize de sange, pentru helicobacter , toate au iesit negative adica bune. Momentan is plecat din tara la lucru si as fi foarte recunoscator daca ati putea sa ma ajutati cu ceva sfat pentru ca nu mai stiu ce sa fac si parca tot mai greu de suportat e. Poate e si stesul un pic de vina,ca is genul de persoana care pune tot la suflet, si ma stresez pentru orice maruntis fara sa vreau. Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

programare telefonica
harta clinica